banner198

Çankırı'da korona virüslü hasta iddiası doğru değil!

Çankırı Devlet Hastanesine korona virüslü bir hasta geldiği söylentisi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Çankırı'da korona virüslü hasta iddiası doğru değil!
banner145

Çankırı Devlet Hastanesine korona virüslü bir hasta geldiği söylentisi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Çankırı Devlet Hastanesinde korona virüsü şüphesi ile İran uyruklu bir kişi ve yanında ki arkadaşının karantina altına alındığı söylentisi kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Acil serviste çekilen bir fotağrafın servis edildiği paylaşım, hızlı bir şekilde yayılırken halkta paniğe yol açtı.  Haber merkezimize çok sayıda konu ile ilgili okuyucu mesajı gelirken, edindiğimiz bilgilere göre; Süleymanlı bölgesinde bulunan geri gönderme merkezinden yüksek ateş şikâyeti ile getirilen İran uyruklu bir kişinin tedavi edildiği ve ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Korona virüsü şüphesi ile tedbir amaçlı maske ve özel kıyafet giyen acil servis çalışanlarını gören bazı kişiler tarafından korona virüslü bir hasta getirildiği düşüncesi ile kirli bilgi yayılması ile birlikte kamuoyunda endişe hat safhaya ulaştı. Hastaların yapılan kan analizlerii temiz çıktı. Acil serviste fotoğraf çekip sosyal medyaya yayan kişi yada kişilerin tespit edilmeye çalışıldığı öğrenildi. Konu hakkında yetkililerden henüz bir resmi açıklamada bulunulmadı.

Haberimizin ardından okuyucularımızdan doğru habercilik anlayışımıza yönelik mesajlar geldi:

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2020, 21:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tudi
Tudi - 4 yıl Önce

Ne günlere kaldık, 2 lafı bir araya getiremeyenler, çıkmış basına açıklama veriyor, senin ne haddine? Bu ilin Valisi var Müdür vekili var, sana mı kaldı beyanat vermek, bildiğim kadarıyla Valilikten izin almadan devlet memurunun basına açıklama yapması suçtur. Üstelik bu kadar hassas bir konuda.

hak adalet
hak adalet @Tudi - 4 yıl Önce

devlet memuru sıfatı yok sadece adam stk başkanı

Dişimi Kırarım
Dişimi Kırarım @Tudi - 4 yıl Önce

O yazıyı başkası yazmıştır, kendi başına o açıklamayı yazsın dişimi kırarım. Kopyala yapiştirci seniiiiii

Gerçekçi
Gerçekçi - 4 yıl Önce

Korona virüsü ne ki NdKB virüsü daha bulaşıcı ve pis bir virüs, tez zamanda tüm mikroplardan kurtuluruz inşAllah.

Sağlıkçı
Sağlıkçı @Gerçekçi - 4 yıl Önce

Allahü Teala ağzından alsın yakana yapıştırsın terbiyesiz gelde erkeksen yüzlerine söyle kılavye delikanlısı seni

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Valilik veya il sağlık müdürlüğü dururken sendika başkanı neden açıklama yapıyor ve hangi hakla hangi bilgiyle, madem bütün bilgilere ulaşabiliyor yönetimindekilerin devletin malını nasıl zimmet yaptıklarını bilmiyordur ama neyse boşver. Valilik hiçbir şeyi görmüyor zaten, yalanı ilk söyleyen kazanır. Sendikal bir açıklama değil basına nasıl kamuoyu duyurusu yapabiliyor hadi bakalım biri cevap versin, il sağlık müdürü açıklama isteyebilirmi kendisinden ne dersiniz? Komik olmayım mı

Resmiyet bilmez Konuşursunuz
Resmiyet bilmez Konuşursunuz @Vatandaş - 4 yıl Önce

Bu arkadaş yetkili sendika sizde yetkili olun sizde yapın cocuklar

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Hedef kızıl elma. gök girsin kızıl çıksın,şehitler tepesi boş kalmasın iha ve sihalar vatan hainlerine girsin vede giriyor .

Dinç-Barak-Taşkıran Ltd.Şti
Dinç-Barak-Taşkıran Ltd.Şti - 4 yıl Önce

Bu üçlü virüsden daha tehlikeli milleti önce bunlardan korumak lazım haksızmıyım.

Dinç-Barak-Taşkıran Ltd.Şti
Dinç-Barak-Taşkıran Ltd.Şti - 4 yıl Önce

İkisini de biz getirdik diyorlar adamlar nasıl açıklama yapsın .önce icazet almaları lazım.

Hemsire
Hemsire - 4 yıl Önce

AK Parti Çankırı Devlet Hastanesini İlaç Mümessiline mi teslim etti Bi ilaç mümessili var S. K. doktor doktor geziyor İl Başkanı Beni Görevlendirdi Ben Nedersem Yapıyor diyor Başhekimin Peşinden Ayrılmıyor Başhekim den Ayrılınca Onu Atıyor Kaosdan Besleniyor Bu yüzü Gerçekten parti Veriyorsa yazıklar olsun hayat çok Garip

EDİTÖRE NOT
EDİTÖRE NOT - 4 yıl Önce

Sayın Ercan ŞEKER bundan bir kaç ay önce size bir not gödermiştik.Sağlık sen şube başkanlığı binasında bir çok üst düzey bürokrat ve siyasetçiler kuzu partisi verdiler diye işte bizlerin demek istediği tuna dinçin sağlıkta tekrar yeniden yapılandığını anlatmak içindi adam sağlığı mahvetti mahvetmeyede devam ediyor lütfen duyarsız kalmayın onu sağlığın başında artık istemiyoruz.


SIRADAKİ HABER