banner198

Kınıklıoğlundan Büyük Kongre sonrası ilk açıklama...

Cumartesi günü gerçekleştirilen AK Parti 3. Olağan Büyük Kongresinde MKYK üyeliğine seçilen Milletvekili Suat Kınıklıoğlu konuyla ilgili düşüncelerini aktardı.

Kınıklıoğlundan Büyük Kongre sonrası ilk açıklama...
banner145

Vedat Beki/Özel Haber

 

Cumartesi günü yapılan AK Parti 3. Olağan Büyük Kongresinde MKYK’nun 50 kişilik listesi içerisine girmeyi başaran Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki ’ye konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.

 

“Kongre öncesi yapılacağı söylenilen büyük değişiklik yüzde 30 oranında gerçekleşti. Böylesi bir değişimin içerisinde benim ismimin yer alması benim için büyük onurdur” diyen Milletvekili Suat Kınıklıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“İki yılı aşkın bir süredir yoğun çalışmalarımın karşılığını almış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Benim için büyük onur. Kongre öncesinde basında yer alan haberlerde parti içerisinde büyük bir değişim beklentisi vardı. Ancak bu değişim yüzde 30’lar seviyesinde gerçekleşti. Böylesi bir oranda yapılan değişikliğin içerisinde bulunmak bence çok gurur verici bir durum. Kongre salonundan çıktığımdan bu yana farklı duygular içerisindeyim. Zor ve sorumluluk isteyen bir görevle karşı karşıya olduğumu biliyor ve bugüne kadar göstermiş olduğum çalışma tempomun daha da artacağının bilinci içerisindeyim. AK Partinin 50 kişilik yönetim kadrosu içerisinde olmak onur verici.”

 

HEMŞERİLERİMİ DE ANLAYIŞLA KARŞILIYORUM…

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu’na “Parti tabanı ve Çankırılılar arasında sizinle ilgili olarak ‘Vekilimizin yüzünü görmüyoruz! Milletvekili sayımız iki ama biz Suat Beyi Çankırı'da göremiyoruz!’ şeklinde sitayişleri nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye sorduğumuzda aldığımız yanıt şöyle oldu:

 

“Hemşehrilerimin bu tipte bir politikacıya alışık olmadığını ben de son iki yılki deneyimlerimden anladım. Onlar için de zor bir durum. Onları da anlayışla karşılıyorum. Ne var ki, AK Parti iktidarı döneminde on yıllardır devam eden dış politika sorunlarına el attığımız için yoğun bir tempo içerisinde çalışıyoruz. Tabii ki, bu çok fazla yurt dışı seyahat ve temas anlamına geliyor. Sayın Başbakanımız, Sayın Dışişleri Bakanımız hepimiz yoğun bir gayret içerisindeyiz.

Türkiye'nin en buyuk partisinin MKYK'na seçilmek büyük bir onur. Sayın Başbakan hem önemli bir görev tevdii etmiş hem de büyük bir sorumluluk vermiştir. İnşaallah Yüce Rabbim beni utandırmaz ve bana görevlerimi laikiyle yerine getirme gücü verir.

Türkiye içte ve dışta önemli dönemeçlerden geçmekte. Başbakanımızın önderliğinde partimiz yoluna devam etmektedir. Umarım hem Çankırı için hem Türkiye için daha aydınlık ve daha güzel günler bizim olacak.”

Fotoğraflar: Çankırı Postası (Özel)
(Not: Fotoğrafların haber siteleri tarafından kullanılması halinde yasal haklarımızın kullanılacağının bilinmesini isteriz)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER