banner198

Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği yeni yerine taşındı...

Çankırılı Beşiktaşlılar Belediye İş Merkezinin beşinci katındaki yeni yerlerine taşındı. Futbolseverler Kale manzaralı bir mekanda buluşacak.

Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği yeni yerine taşındı...
banner145

Çankırı Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Belediye İş Merkezinin beşinci katındaki yeni yerine taşındı. Geçen cuma günü itibari ile açılan derneğin yaklaşık iki yüz metrekareye yakın açık alan olarak kullanılan terası mevcut.

 

“Kartallar nihayet alışık oldukları yükseklerdeki yuvasına kavuştu” diyerek sözlerine başlayan Çankırı Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Davut Demirtaş sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Yeni taşındığımız mekan gerçekten de kartallara layık. Derneğimizi ziyarete gelen üye ve özellikle futbol severler Digitürk ve D-Smart’da şifreli olarak yayınlanan maçları rahatlıkla izleyebileceklerdir. Ayrıca dev ekranda da maç izleme keyfini yaşayabilirler. Beşiktalı Taraftarlar Derneği olarak bugüne kadar yaptığımız sosyal ve kültürel faaliyetlere de giderek artan bir tempo ile devam edeceğiz. Dernek başkanı olarak üyelerimizin ve siyah beyaz renklere gönül veren taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz.” dedi.

 

İç ve dış teras mekan olarak iki kısımdan oluşan dernekte ayrıca fast foot tipi yiyecek ve soğuk sıcak içeceklerden oluşan kafeteryada hizmet veriyor. Açık havada ve Çankırı Kalesi manzaralı bir mekanda maç seyretmek istiyorsanız Çankırı Beşiktaşlı Taraftarlar Derneğini mutlaka ziyaret etmelisiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER