banner198

Çankırı Belediyesporda iki önemli transfer!

Lig mücadelesinin başlamasına sayılı günler kala çalışmalarını son hızla sürdüren Çankırı Belediyespor, her geçen günü bir eksiğini tamamlayarak bitiriyor.

Çankırı Belediyesporda iki önemli transfer!
banner145

Lig mücadelesinin başlamasına sayılı günler kala çalışmalarını son hızla sürdüren Çankırı Belediyespor, her geçen günü bir eksiğini tamamlayarak bitiriyor.


30 Ağustos Pazar günü ilk lig maçını deplasmanda Tokatspor ile oynayacak Çankırı Belediyespor, lige sayılı günler kala, hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.


Bu yıl mücadele vereceği 3. Gruptaki maçlarına gerek moral toplayarak gerekse takımı yeniden yapılandırarak girme hazırlığında olan Çankırı Belediyespor, teknik direktör M. Fahir Genç yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Takımın teknik patronu M. Fahir Genç’in yönetimden istediği futbolcular da takıma teker teker kazandırılıyor. Genç’in takımda sol kanat ve stoper eksiğini tamamlama için yapılan görüşmeler sonucu, Çorumspor’dan Fatih Kılıç ile, Kırşehirspor’dan Cemal İşleyen takıma kazandırıldı.


Her iki futbolcu geçtiğimiz günlerde takımın kampına katıldılar. Kırşehirspor’un hazırlık kampından gelen Cemal İşleyen ise, Cumartesi günü Keçiören Sportif A.Ş. ile oynanan ve 1-0 kaybettiğimiz maçta 2. devre oyuna girerek kendisini gösterme fırsatı buldu.


 

ABİ – KARDEŞ TAKIMIN BAŞARISI İÇİN TER AKITACAKLAR!

Bu yıl yeniden oluşturulan Çankırı Belediyespor’a Bugsaşspor’dan gelen Ali İşleyen’in kardeşi Cemal de Çankırı Belediyespor’la anlaştı. Geçen yıl Kilisspor’da forma giyen genç futbolcu, bu yıl Kırşehirspor’a transfer oldu. Ancak yeni kulübünün yaşadığı mali olumsuzluklar nedeniyle kulüpten ayrılmak zorunda kalan Cemal, Çankırı Belediyespor’a transfer oldu.


25 Haziran 1985 doğumlu olan Cemal, futbola MKE Ankaragücü’nde başladı. Sırasıyla Mardin, Elazığ, MKE Ankaragücü, Kütahya, Kırşehir, Kilis Belediyespor’da futbol oynadı.

 

Abi Ali İşleyen Çankırı Postası’na yaptığı açıklamada “Çankırı Belediyespor’a gelmemden sonra, kardeşimin de transferi beni fazlasıyla mutlu etti! Birlikte futbol oynamanın zevkini yaşayacağız. Takımın başarısı için ter akıtacağız.” dedi.

 

İKİNCİ TRANSFER: FATİH KILIÇ

 

Takımın bir başka önemli transferi Çorumspor’dan gelen Fatih Kılıç. 18 Kasım 1978 doğumlu olan tecrübeli futbolcu, “Çankırı Belediyespor’da olmaktan mutluyum. Antrenman eksiğimi tamamlayarak en kısa zamanda takımdaki yerimi alacağım. Burada olmaktan mutluyum” dedi.

 

Fatih Kılıç, geçen yıl Çorumspor formasıyla 14 maç oynadı. Futbola Tokatspor’da başlayan Kılıç, Boluspor, Tokatspor ve Çorumspor’da toplam 202 maç oynadı. Geçen yıl 1 sarı kartla sezonu tamamlayan Kılıç, o kartı da Çorumspor-Çankırı Belediyespor maçının 12. dakikasında gördü. Fatih Kılıç'ın geçmiş tecrübesi ve deneyimleriyle takıma çok şeyler kazandıracağını düşünüyoruz.

 

FUTBOLCULAR, SALI GÜNÜNE KADAR İZİNLİ!

Öte yandan ağırlık ve salon çalışması yapmadan sadece top ve saha çalışması yapan futbolcularda son günlerde görülen aşırı yorgunluğun sakatlıklara meydan vermemesi için takımın Teknik direktörü M. Fahir Genç, bugünkü sabah idmanından sonra salı günü öğlene kadar futbolculara izin verdi. Verilen izin nedeniyle bazı futbolcular Çankırı'da kalırken, bazıları da Ankara'ya döndüler.

 

 Cumartesi günü Ankara'da 3. Lig takımlarından 
Keçiören Sportif A.Ş. ile karşı karşıya gelen Çankırı Belediyespor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Takımın ikinci hazırlık maçında sahadan yenik ayrılmasına karşın ilerisi için umut veren bir futbol sergiledi. Takıma yapılacak 2 takviye ile birlikte futbolcuların hazırlık devresinin de başarıyla tamamlanması, özlenen bir Çankırı Belediyespor'a kavuşulabileceğini söyleyebiliriz. Yukarıdaki fotoğraf Cumartesi günü oynanan hazırlık maçında sahaya çıkan her iki takımı hakem üçlüsü ile birlikte görüyorsunuz. (Fotoğraf: Çankırı Postası - Özel)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER