banner198

FLAŞ… FLAŞ… Sevda Karaali Şireci resmen başkan!

Türkiye profesyonel futbol liglerinin ilk kadın kulüp başkanı Çankırıdan çıktı! Sevda Karaali Şireci Çankırı Belediyespor Kulüp Başkanlığına resmen getirildi.

FLAŞ… FLAŞ… Sevda Karaali Şireci resmen başkan!
banner145

Başta Çankırılı futbolseverler olmak üzere kamuoyunu uzun süredir meşgul eden Çankırı Belediyesporda gerçekleştirilen kongre ile kulüp başkanlığına Sevda Karaali Şireci getirildi.

 

Uzun süredir Çankırılı futbolseverleri meraklı bir beklentiye iten Çankırı Belediyespor’daki belirsizlik dün gerçekleştirilen kongre ile mutlu sonla tamamlandı.

 

Dün akşam saat 19.30’da Belediye binasının üst katında kulübe ait yerde gerçekleştirilen seçim saat 21.30’a kadar devam etti.

 

Yapılan seçimler sonucunda oluşan yeni yönetim kurulunun başkanlığına Sevda Karaali Şireci getirildi. Böylece Türkiye profesyonel futbol liglerinde ilk defa bir kadın, kulüp başkanı olarak göreve başladı.

 

Yönetim kurulunda Erdoğan Karaali, Hakan Şireci, Özgen Özyurt ve Elif Çiçek’le birlikte bazı isimler yer aldı. Yönetim kurulunun tam listesini ilerleyen saatlerde sizlere sunacağız.

 

Bu arada başta Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Çankırı Belediyespor’un çiçeği burnunda başkanı Sevda Karaali Şireci’nin yarın saat 11.00’de belediye binasında bir basın toplantısı gerçekleştirecekleri de öğrenildi.

 

FUTBOLCULAR YARIN ÇANKIRI’DA

Çankırı Belediyespor Kulüp başkanlığına resmen seçilen Sevda Karaali Şireci, ekibiyle birlikte kolları sıvayarak takımı bir an önce sahaya indirmenin gayretinde. Bununla ilgili olarak takımın teknik patronu Mehmet Fahir Genç Çankırı’da çalışmalarını sürdürüyor.

 

Takımın geçen yılki kadrosunda elde kalan futbolcularla birlikte transferi düşünülen bazı futbolcular yarın öğle saatlerinde Çankırı’da toplanacaklar. Gerek takımdaki futbolcular gerekse transferi düşünülen futbolcularla yapılacak görüşmeler sonucunda kulüple anlaşma sağlayan oyuncularla takım antrenmanlara başlayacak.

 

Öte yandan Gençlik Spor Müdürlüğüne ait kamp binasında yapılan ilaçlama ve temizlik çalışmaları nedeniyle takımın pazartesiye kadar Çankırı Büyük Otelde konaklayacağı öğrenildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER