banner198

Namık Ekin Dünya Rekoruna Çankırı da Hazırlanıyor

Namık Ekin, yeni bir rekora Çankırı da hazırlanıyor

Namık Ekin Dünya Rekoruna Çankırı da Hazırlanıyor
banner145

Ünlü sporcu Namık Ekin, Guinness Dünya Judo Rekor Denemesi hazırlıklarını yaptığı İlimizde, Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret etti.

Vali Özcan’ı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan ve rekor için hazırlayan Antrenörler Hüsamettin Çelik, Yasin Doğan, Mustafa Kalaycı ve Teoman Melikoğlu ile birlikte ziyaret eden Namık Ekin, İstanbul’da Avrupa Judo Kupası ve Sofya’da Yıldızlar Balkan Şampiyonasının yapılacağını belirterek, kendisinin 12.Dünya Rekoruna Çankırı’da hazırlandığını söyledi.

Türkiye Judo Federasyonu’nun 50. Kuruluş Yıldönümü anısına İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda 14-15 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılacak olan 26.Boğaziçi Büyükler Avrupa Kupası öncesi, 13 Temmuz saat 10.00’da,  24 Saat Boyunca Aralıksız 5760 Kez Judo Tekniği ile Atış yaparak, 24 saatte 6 bine yakın kişiyi atabilen ilk judocu ünvanını alabilecek bir rekor denemesini yapacağını belirten Namık Ekin,  “ 12. Dünya Rekor denememi yaparak, hem Türk Judosunu tüm dünyaya tanıtacağım, hemde Türk Çocuklarımıza bu sporu tanıtmış olacağım.” dedi.

Namık Ekin, Vali Vahdettin Özcan’ı iyi tanıdığını, hakiki devlet adamı kişiliğini kendisinde realize edebilmiş ender kişilerden biri olduğunu,  alçakgönüllü ve sporsever, bir o kadarda disiplinli bir Vali olduğunu belirterek, “ Sayın Valimizin destekleri ile Judo Merkezinde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Vali Vahdettin Özcan, “Büyük başarılara imza atmış sporcularımızı İlimizde konuk etmekten memnuniyet duyuyoruz, rekor denemenizde başarılar diliyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum”  dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER