banner198

Ne müteahhid ne de sorumluların önlemi olmayınca!

Aşağı Çavuş yol ayrımında yapımı sürdürülen köprü çalışması için açılan çukur adeta ölüm çukuru haline dönüştü!

Ne müteahhid ne de sorumluların önlemi olmayınca!
banner145

Çok değil daha üç gün önce aynı yere uçan araçtan bir kişi hayatını kaybetmişti!

 

Bu gece saat 22.30 sularında yine aynı çukura bu kez 4 kişilik bir ailenin içinde bulunduğu araç düştü!

 

Korgun’dan Çankırı yönüne gitmekte olan Mehmet Nezir Toprak yönetimindeki 09 HV 524 plakalı Mitsubishi model minübüs, Aşağı Çavuş yol ayrımında çalışmaları devam eden köprü menfezine düştü!

 

Köprü yapımı için açılan menfeze düşen aracın sürücüsü Mehmet Nezir Toprak başta olmak üzere araçta bulunan eşi Behiye Toprak (53) ve çocukları Ruhat (13) ve Helin Toprak (8) yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan Ruhat Toprak’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

DÜŞEN ARAÇ SANKİ ŞİŞTE!

Köprü yapımı için açılan menfeze düşen özel araç, kendisini tabanda beton atma çalışmaları için hazırlanan demirlerin üzerinde buldu. Yukarıdaki fotoğrafa dikkatli bakılırsa, araç sanki şişe dizilmiş bir hal aldı! Ağır yaralı 13 yaşındaki Ruhat Toprak'ın vücuduna bu demirlerin isabet ettiği öğrenildi.

 

ÜÇ GÜN ÖNCE BİR KİŞİ CAN VERDİ!

Hatırlayacağınız gibi 20 Ağustos 2009 Perşembe gecesi yine saat 23.00 sularında aynı yerde, aynı çukura düşen araçta Saniye Benli (47) olay yerinde hayatını kaybetmişti!

 

Bir önceki kazanın üzerinden daha 72 saat geçmeden aynı yerde ikinci bir kazanın yaşanması, başta inşaat çalışmalarını yapan müteahhid firma ile Karayolu yetkililerinin hangi oranlarda denetim ve önlem aldıkları ortaya çıkıyor!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER