banner198

Salı gününe kadar takım izinli...

Takımın teknik patronu Genç, berabere biten maç sonrası değerlendirmesini gazetemize yaptı ve ikinci yarıda iyi oynadığımızı söyledi.

Salı gününe kadar takım izinli...
banner145

Bugün kendi evinde Etimesgut Şekerspor ile 1-1 berabere kalan Çankırı Belediyespor takımının teknik patronu M. Fahir Genç, maçla ilgili değerlendireyi Çankırı Postasına yaptı.

 

Teknik Direktör M. Fahir Genç “İlk yarıda takım, istediğimiz oyunu bir türlü oynayamadı. Bunun nedenini bilemiyorum. İlk yarıdaki kötü oyunumuz sonucu etkiledi” şeklinde konuştu.

 

İLK YARI İYİ OYNAMADIK...

Çankırı Belediyespor Teknik Direktörü M. Fahir Genç, bugünkü maçla ilgili değerlendirmesini şöyle sürdürdü:

 

“Bugün kendi saha ve seyircimiz önünde ilk maçımızda, oyunun birinci devresinde istediğimiz oyunu bir türlü oynayamadık! Ancak maçın ikinci devresinde ortaya koyduğumuz oyun ilerisi için hayli umut vericiydi. Özellikle gole kadar olan süre ve attığımız golle öne geçmemize karşın bunu koruyamadık! Yine duran bir topla meydana gelen karambolde golü kendi kalemizde gördük. Saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puanı hedeflemiştik, ancak sahadan beraberlikle ayrıldık.”

 

TRİBÜNLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM!

Bugün ilk kez kendi seyircisi önüne çıkan Çankırı Belediyespor, taraftarın büyük desteğini gördü. Özellikle bayanların tribünlere getirdiği renk çok farklıydı. Çankırı Belediyespor seyircisi ile ilgili düşüncelerini sorduğumuzda Genç “Ben daha önceki sezonlarda oynanan maçların seyirci profilini bilmediğim için bir şey diyemiyeceğim. Ancak bugün gördüğüm o ki, tribünler bize beklediğimiz desteği verdi. Seyirciden ve atmosferden gayet mutluyduk. Evimizdeki maçlarda taraftarın desteğine çok ihtiyacımız var” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 GÜNDE 3 MAÇ!

Takımın teknik patronu M. Fahir Genç “Bu hafta kendi sahamızda Kırşehirspor ile karşılaşacağız. O maçın ardından Çarşamba günü Çorumspor ve daha sonra cumartesi günü Trabzon Karadenizspor ile deplasmanda oynayacağız. Zorlu bir 15 gün bizi bekliyor. Takımda aksayan yönleri telafi yönünde çalışmalarımız hızlanacak. Özellikle duran toplardan yediğimiz golleri bir şekilde sonlandırmamız lazım.” dedi. Yeni transfer Muğdat ile ilgili olarak da “Takıma beklediğim oranda katkı sağladığı için mutluyum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çankırı Belediyespor sahada mücadele verirken Çankırılı hanımefendiler de tribünlerde yerlerini alarak hem futbol karşılaşması izleme şansını hem de Türkiye'de bayanların tribünlerdeki küfürü engelleme yönünde önemli bir faktör olduğunu gösterdiler. Bu arada Şeref Tribününde de başta Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, MHP milletvekili Ahmet Bukan, Belediye Başkanı İrfan Dinç maçı izleyenler arasındaydı.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER