banner198

Takımın teknik patronu iki maçın değerlendirmesini yaptı.

Teknik Direktör Fahir Genç, lig ve kupa maçında alınan yenilgilerin çok da rahatsız edici bir durum olmadığını, kısa süre içerisinde gelinen noktanın küçümsenmemesi gerektiğin ifade etti.

Takımın teknik patronu iki maçın değerlendirmesini yaptı.
banner145

Takımın teknik patronu M. Fahir Genç, Tokatspor karşısında lig ve kupa maçında alınan yenilgilerin çok da rahatsız edici bir durum olmadığını, kısa süre içerisinde gelinen noktanın küçümsenmemesi gerektiğin ifade etti.

 

Teknik Direktör M. Fahir Genç, Çankırı Belediyespor’un üç gün arayla iki kez karşılaştığı, 2-0 ve 4-1 yenilgiyle sonuçlanan Tokatspor maçları ile ilgili değerlendirme yaptı.

 

“Ben ilk iki maçta oynanan oyun ve takımın mücadeleciliğinden fazlasıyla mutluyum” diyen takımın teknik patronu M. Fahir Genç açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

ONLAR 2.5 AY, BİZ İSE 2.5 HAFTA HAZIRLANDIK!

“Tokatspor ile oynadığımız lig ve kupa maçlarında gözüken en büyük eksiklik, Tokatspor’un 2.5 ay, bizim de iki buçuk hafta çalışma sonucu sahaya çıkmamızdır. Her iki maçta da takımda yer alan oyuncularımın sergilediği futbol ve ortaya koydukları mücadele ileriki haftalar için çok olumlu sinyaller vermekte. Özellikle kupa maçının ilk 35 dakikasında 3 gol yememize karşın, ikinci yarıda baskılı oyunumuz skoru 3-1’e taşıdı. Yaptığımız ataklarla Tokatspor kalesinde ikinci golü bulmamız işten bile değildi. Ancak biz rakip sahada gol ararken, kontra bir atakla kalemizde 4’üncü golü gördük.

 

Takımın teknik patronu olarak içinde bulunduğumuz devreyi yani lige hazırlık sürecimizin kısa oluşu nedeniyle ortaya çıkan durumu olabildiğince az hasarla atlatmak birincil hedefimiz. Bu konuda futbolcularımın da aynı bilinçte olması beni fazlasıyla mutlu ediyor.

PAZAR GÜNÜ TARAFTARI TRİBÜNLERE BEKLİYORUZ…

Taraftarımızın bizlerden galibiyet ve puan beklediğini biliyoruz. Evimizde oynayacağımız iki maçı da kazanarak grupta Çankırı Belediyespor’un gücünü göstereceğiz. Pazar günü Etimesgut Şekerspor maçına 3 puan hedefiyle çıkacağız. Kendi sahamızda puan kaybını hiç düşünmüyoruz. İki haftalık hedefimiz 6 puandır. Taraftarımızın tribünleri doldurarak takıma destek olacaklarını düşünüyorum.”

 

AYKUT, OYNADIĞI FUTBOLLA UMUT VERDİ…

Türkiye Kupasının 1. ön eleme maçında Tokatspor’a 4-1 yenilerek elenen Çankırı Belediyespor’da göze batan oyuncular da fazlasıyla vardı. 90 dakikalık mücadele sonunda defansın solunda oynayan ve takımın alt yapısından gelen Aykut Karaman, ilk kez profesyonel olarak yer aldığı Tokatspor karşılaşmasında, son derece yerinde ve akıllı paslarıyla fazlasıyla güven verdi. Yine aynı maçta Alaaddin ve Fatih Aktaş'ın bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle ve rakip defansı zor durumlarda bırakan hamleleriyle ilerleyen haftalarda taraftarın, oynadıkları futboldan zevk alabileceği isimler olarak ortaya çıktı.

 

Yine son kupa maçında 23 sırt numarasıyla maçın ikinci yarısında oyuna giren ve attığı golle takıma büyük moral kazandıran Emrah Görkem’in bize göre ilgiyle takip edilmesi gerekenler listesine şimdiden girdiğini söyleyebiliriz.

 

Takımın başarısı için ter akıtan tüm teknik kadro ve futbolcularımızın, Çankırı Belediyespor adına başarıya giden yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını biliyor ve  tamamını bugün için gösterdikleri özverili çalışma ve gösterdikleri gayretten dolayı Çankırı Postası yazı ailesi olarak kutluyoruz.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER