2024-2025 eğitim ve öğretim yılı ilk döneminin sona ermesiyle birlikte Çankırı genelinde faaliyetlerini sürdüren okullarda karne heyecanı yaşandı. 

Çankırı Lisesi'nden anlamlı buluşma: Zeki Ömer Defne yeniden hatırlatıldı Çankırı Lisesi'nden anlamlı buluşma: Zeki Ömer Defne yeniden hatırlatıldı

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve protokol üyeleri katıldı.

 Öğrencilerin heyecanının görülmeye değer olduğu karne töreninde Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar ve beraberindeki heyet sınıfları gezerek öğrencilerle bir dizi sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilere karnelerini takdim eden Çankırı Valisi Taşolar ve protokol üyeleri öğrencilerin tatil heyecanına ortak oldular.

Karne Heyecanı

Kaynak: Bülten