banner198

AK Parti İl Başkan yardımcılarını belirledi.

AK Partide İl Kongresinin ardından il başkan yardımcılığı görev dağılımı gerçekleşti.

AK Parti İl Başkan yardımcılarını belirledi.
banner145

AK Parti Çankırı İl Teşkilatı 18 Temmuzda gerçekleştirilen İl Kongresinin ardından yönetimde görev dağılımını da gerçekleştirdi.

Yapılan görev dağılımında; Siyasi ve Hukuk İşleri Sor. Bşk. Yrd. Erdal Yıldız, Teşkilat Sor. Bşk. Yrd. Salim Çivitçioğlu, Seçim Sor. Bşk. Yrd.  Ömer Ünal, Tanıtım ve Medya Sor. Bşk. Yrd. Hüseyin Çetiner, Dış İlişkiler Sor. Bşk. Yrd. Erkan Köroğlu, Sosyal Sor. Bşk. Yrd. Kadir Şimşek, Yerel Yönetimler Sor. Bşk. Yrd. Kadir Şan, Ekonomi İşleri Sor. Bşk. Yrd. Ömer Frauk Kaytez, Halkla İlişkiler Sor. Bşk. Yrd. Ahmet Büyüktopçu, Mali ve İdari İşler Sor. Bşk. Yrd. Hüseyin Sipahi, AR-GE Sor. Bşk. Yrd. Ali Osman Atakul, Genel Sekreter Sevim Ergel olarak belirlendi.

AK Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin yaptığı yazılı açıklamada “Adalet ve Kalkınma Partisi olarak amacımız birebir vatandaşlarımızın sorunları ile ilgilenmek ve mahallinde çözüm yolları bulmaktır. Teşkilatlar ve partimize mensup tüm belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile tam bir uyum ve birliktelik içerisinde hareket ettiğimizin bilinmesini istiyoruz.” dedi

Yerel basında yer alan bazı haberlerden rahatsızlığını dile getiren Şahin, “Bu kaynaşma ve tek vücut hareket etmemizin engellenmesinin Çakırı'mıza ciddi zarar vereceğini düşünüyorum. Bu bağlamda özellikle geçtiğimiz günlerde Yukarı Çarşı esnafı ile birlikte bir parti yönetim kurulu üyemizin onurun verilen yemekte yanımızda Belediye başkan vekili Nail Altıparmak’ın da olduğu bir ortamda konuşulan ve bize aktarılan hususlarla alakalı olarak toplantı gerçekleştirdik. Beş gün sonra bu toplantıda bulunmayan bir yerel basın kuruluşumuzca ‘Yukarı Çarşı esnafının Sayın Dinç’ten umudunu kesince İdris Şahin’e sarıldı’ şeklinde başlığını kabul etmemiz mümkün değildir.

Bu beyan gerek orada bulunan hazırunun amaçları ile bağdaşmamakta ve gerekse henüz yerel seçimlerden yeni çıkmış ve Çankırı halkının büyük saygınlığını ve güvenini kazanmış ve o gün toplantıda tüm esnaflarımızca sorunlarının çözüm merci olarak kabul edilmiş Belediye başkanımıza tarafımızdan iletileceği not olarak aktarılmıştır. Hal böyle olmasına rağmen toplantının nasıl bu şekilde manşete taşındığını anlamak mümkün değildir. Çankırı’nın yaşanabilir modern ve gelişmiş bir kent olabilmesinin yolu demokratik yollardan iş başına gelmiş idarecilerine saygı, muhabbet ve hoşgörüden geçer. Eleştirinin her türlüsüne saygımız vardır. Yapıcı olanın ciddi faydaları vardır. Ancak teşkilatlar ile yerel yönetimler arasına nifak sokmayı amaçlayan bu davranışlar toplumun aydın kesimine yakışmaz. Değerli basın mensubu arkadaşlarımızın bu konularda hassasiyet göstermelerini bekliyor, tüm Çankırı kamuoyunun bilgilerine sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER