banner306
banner198

Suat Kınıklıoğlu nereye koşuyor?

‘Bu ne biçim perhiz, bu ne biçim lahana turşusu” dedirten bir haber ve açıklama.

Suat Kınıklıoğlu nereye koşuyor?
banner145

23. Dönem Çankırı Milletvekili ve Ak Parti eski MKYK üyesi Suat Kınıklıoğlu, Ankara CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile birlikte kamuoyuna yansıyan görüntülerle tartışma yarattı.

 

Hakkındaki iddialara yazılı açıklamaya cevap veren Kınıklıoğlu, CHP’ye geçtiğine dair iddiaların asılsız olduğunu belirtirken, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’a seçim kampanyasında destek olduğunu bildirdi.

 

Öte yandan Türkiye’nin yurtiçi ve yurtdışına yönelik stratejik iletişimini geliştirmek amacıyla 2008 yılında kurulan sivil toplum kuruluşu olan Stratim’in başkanlığını yürüten Kınıklıoğlu’nun normal bir vatandaşmışçasına yaptığı açıklama ve geçmiş dönemde Çankırı’da siyasi faaliyetleri ile ilgili bazı görüntüleri medya organlarından kaldırtmak istemesi Suat Kınıklıoğlu nereye koşuyor sorusunu da beraberinde sorduruyor.

 

Kınıklıoğlu, yaptığı açıklamada hakkında CHP’ye geçtiğine dair asılsız iddiaların ortaya atıldığını, iddialara yanıt vermesine rağmen açıklamalarının kamuoyuna yansıtılmadığını söyledi.

 

CHP Adayı Mansur Yavaş’la çekilen bir fotoğrafının kendisinden izinsiz olarak kullanıldığını ifade eden Kınıklıoğlu, “ Ben CHP'ye geçmedim. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sayın Mansur Yavaş uzun yıllardır aile dostumdur. Mansur Bey'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı çerçevesinde yürüttüğü kampanyada bazı konularda kendisine destek oluyorum. Konu bundan ibarettir.  Mansur Yavaş gibi vatanını ve milletini seven, temiz siyasetin sembolü olan, Beypazarı'nda önemli belediyecilik başarılarına imza atan bir adaya destek verirken kimseye izahat yapma ihtiyacı da hissetmiyorum. Önümüzdeki süreçte atacağım olası siyasi adımları zamanı geldiğinde kamuoyu ile paylaşırım.” şeklinde konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 14:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
başka bi vatandaş
başka bi vatandaş - 10 yıl Önce

suat kınıklıoğlunun vekil olduğu dönem akp si ile şimdinin akp si arasında 180 derece fark var tabi doğal olarakta suat bey doğru bildiğinin peşinden koşuyor şaşıracak bi durum yok

Vatandaş
Vatandaş - 10 yıl Önce

sürpriz değil kınıklıoğlu hep gizemli kalmıştır. onun ak partide siyaset yapması,üstelik çankırıdan vekil seçilmesi çankırı için büyk bir handikaptır.ecevitle siyasete başlayip paraşütle ak partiye girmesine yardimci olanlarin muhakkak araştirilmasi lazim. bu durumu çeşitli sitelerde ve çeşitli yorumlarla çankırının ve ak partinin dikkatine sunmaya çalıştım.haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşıyorum.

Mustafa Gedik
Mustafa Gedik - 10 yıl Önce

Neden şaşırdık ki. AKP'nin geldiği yer belli. Kınıklıoğlu'nun yolsuzluğun olduğu yerde ne işi olabilir? Mansur Yavaş tam bir vatansever. Benşaşırmadım.

SIRADAKİ HABER

banner304