banner306
banner198

Gökçek, Kınıklıoğlu'nu bu fotoğrafla vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Suat Kınıklıoğlu’nu o fotoğrafla vurdu.

Gökçek, Kınıklıoğlu'nu bu fotoğrafla vurdu!
banner145

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Suat Kınıklıoğlu’nu o fotoğrafla vurdu.

 

Ak Parti Çankırı eski Milletvekili Suat Kınıklıoğlu Gökçek ve Yarkadaş arasındaki tartışmanın hedefindeki isim oldu. Ankara seçimlerinde CHP Cemaat ilişkisini ispatlamaya çalışan Gökçek, Suat Kınıklıoğlu’nun yer aldığı sevinç anını gösteren fotoğrafı Cemaat - CHP işbirliğinin belgesi olarak sundu.

 

-Beyaz Gömlekli Arkadaş Kim Ki Acaba:) Mansurun Seçim Koordinatörü...-

Gerçek Gündem'in Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş'ın "CHP ile Cemaat arasındaki bağlantıyı açıkla gazeteciliği bırakırım" sözleri üzerine Gökçek, twitter hesabında Mansur Yavaş'ın kaybettiği yerel seçimin sevinç anını gösteren fotoğrafı paylaşarak “ Beyaz Gömlekli Arkadaş Kim Ki Acaba:) Mansur’un Seçim Koordinatörü...” diyerek Today's Zaman yazarı Ak Parti Çankırı eski Milletvekili Suat Kınıklıoğlu’nu cemaatçi ilan etti. Yarkadaş’ı gazeteciliği bırakmaya davet eden Gökçek, “Barış erkek gibi sözünü tutup gazeteciliği bırakacak mısın? Yoksa kıvırmanın yolunu mu bulacaksın?” diye sordu.

 

Twitter’da yaşanan bu gelişmeyi kendi hesabından cevap yazan Kınıklıoğlu, siyasete DSP’de başladığını, Fethullah Gülen ile fotoğrafları ortada olanların aksine hayatı boyunca Fethullah Gülen'le görüşmediğini söyledi. Kınıklıoğlu ,“Hakkımda atıp tutarken hiç olmazsa birazcık tutarlı atın ve lütfen aranızdaki her ne ise beni karıştırmayın!” mesajını iletti.

Kınıklıoğlu’nun attığı twitter mesajları şöyle:

Anladığım kadarı ile Melih Gökçek ve Barış Yarkadaş twitter'da kavga ediyorlarmış. Benim de bahsim geçiyormuş. Soyadım Kınıkoğlu değil Kınıklıoğlu. Çorum değil Çankırı MV yaptım. Siyasete AKP'de değil DSP'de başladım.  Fethullah Gülen ile fotografları ortada olanların aksine Hayatım boyunca Fethullah Gülen'le görüşmedim.  Mansur Yavaş'ın seçim kampanyasını koordine ettim. Dünya'ya 100 kere gelsem aynı şeyi yapardım.  Hakkımda atıp tutarken hiç olmazsa birazcık tutarlı atın ve lütfen aranızdaki her ne ise BENI KARIŞTIRMAYIN...!!!!!






Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 15:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Taş
Ali Taş - 9 yıl Önce

kınıklıoğlu gizemli bir şahıs, gülen cemaatinin yayın organlarında görev almıştır. i̇yi analiz edildiğinde sinsi bir yapıda olduğu anlaşılır, dsp de siyaset yapmış ama ecevit hemen buna yol vermiş, sonra birden paraşütle atlayıp çankırıdan ak parti kontenjanından vekil seçtirildi bunda gülen'e yakınlığının etkili olduğu sonradan anlaşıldı. şimdi gülenle görüşmedim demiş, görüştümmü diyecekti, o zaman alameti farikasının önemi kalırmıydı.

osman
osman - 9 yıl Önce

Ali bey tayyip erdoğan bunu milletvekili adayı yaptı peki bilmiyormuydu gerçi AKP derleme toplama bi parti.Tayyip erdoganı muhtar bile olamaz diyen şahıs AKP den milletvekili adayı buna ne demeli

SIRADAKİ HABER

banner304