Suriye'de süren iç savaşta binlerce masum insanın katledilmesine neden olan baş aktörlerden birisi olan Suriye Lideri zalim Beşar Esad'ın kökenin Çankırı'ya dayandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Çankırı Postası Haber Merkezi'nin derlediği bilgiye göre; Ulusal Kanalda yayınlanan Alternatif  programının sunuculuğuna yapan Gazeteci- Yazar Sebahattin Önkibar, ortaya çok konuşulacak bir iddia attı. Önkibar,  Beşar Esad'ın Çankırı kökenli olduğu iddiasında bulunarak, "Türk kamuoyu bu konuyu pek bilmez" dedi.

Ufuk Söylemez'in konuk olduğu Canlı yayında gündemi değerlendiren Önkibar, "Erdoğan Çocuk katili olarak itham ettiği İsrail  ile barışabilirken Beşar Esad'la niye barışmıyor? Beşar Esad öldüğünde Müslüman mezarlığına gömülecek. Beşar Esad'ın gömüleceği yer Hıristiyan yada  Musevi mezarlığı değil. Esat sonuçta Allah diyen Muhammed diyen bir Müslüman. Ve Türk kamuoyu pek bilmiyor bunun üstünde de durmadı. Beşar Esad Çankırı kökenlidir.  Türkiye kökenlidir, dedeleri Çankırı kökenlidir. Beşar Esad Türk alevisidir. Muhammed diyen Ali diyen bir insan." şeklinde konuştu. 


İngiliz Bakana Çankırılımısınız sorusu!



Editör: Haber Merkezi